Съвременни Бохеми започва през 2012 г. като независим проект на група от млади хора, занимаващи се с медийна, телевизионна и филмова продукция. През годините преживява редица промени, но запазва целта си да следи и отразява културния живот през призмата на личните преживявания.

В редиците ни намират място разнообразни артисти – фотографи, сценаристи, режисьори, дизайнери, художници, танцьори, хореографи, модели и музиканти, всеки от които е с богат опит в областта си. От създаването си до сега имаме над 100 000 публикувани снимки, повече от 200 успешни видео продукции с разнообразно съдържание – официални aftermovies’ за фестивали и събития, акустични изпълнения на музиканти, официални музикални клипове, коментари, интервюта, импресии и късометражни филми.

За последните години обиколихме и заснехме огромна част от събитията и фестивали на Балканите и съдздхоме терабайти дигитално съдържание посветено на културата кипяща в околността.

Зад гърба си като подкрепа сме събрали верни последователи и изградили партньорства с множество от изгражващите и наложените в момента артисти и културни организации.