Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Жлъч / Григовор / Гена / Trasher – Live Band – Terminal 1

януари 24, 2019 от 10:00 pm - януари 25, 2019 от 3:00 am UTC+0

Порно звезди от средновековието

Порнозвезди от Средновековието ще отприщят вселенската секс в Терминал 1, с цел да се бетонират като групата с най-добро име в България, която наистина е действащ музикален колектив. Очаквайте избрани произведения в стила хип-хоп и доста яки и нетъпи изненади.
Вратите ще се отварят срещу 15 лв.
Началото е от 22:00 ч.

Посланниците на еротиката са:

Стефан Цеков
Проклетият господар на барабаните, за когото хората казват, че има вграден компресор, но неговата тайна е, че обича да прави леки сутрешни маратони след плуването.

Евден Димитров
Човекът, който кара всички смотаняци с шегички за басисти да се възпламенят от само себе си (хълцайки и напишкани), хипнотизирани от самодивския танц на пръстите му.

Божидар Василев Trombobby
Преди битка малкият арсенал на Бобката включва тромбон, Ableton Push, клавиши, синтове, фленгър, ривърб, пълна свобода при импровизация, сила, мощ и гъзарско beanie. И още.

Евгени Енчев
Собственикът на най-известната тойота в кв. Борово е ходеща легенда и почти неподвижно стояща машина зад колелата от стомана, които манипулира с немска прецизност и търговишка лекота.

Trasher
Бийтобоксър. Гмурец. Рисувач с цветни дезодоранти. Спец по летуването. Каквото и да се каже за Фифката, няма да е достатъчно. Няма и да е лъжа, защото той го е правил всичкото. Ще го направи и с вас.

Григовор
Екзалтираният младостки римовед ще залее с похотливи вибрации ушите на всички присъстващи посредством емоционални совалки като Екзистенциална криза, На един дъх, Всичко е любов и много други.

Жлъч
Тантурестият емси злобар обещава да се държи прилично и да не обърка нито ред от мазните тракове, които ще изисква да пеете с него. Сред тях ще са Немилост, Знаеш как е, Никойнеможедатеспасиоттовакоетоискаш и последния да затвори кепенците.

Детайли

Начало:
януари 24, 2019 от 10:00 pm UTC+0
Край:
януари 25, 2019 от 3:00 am UTC+0
Събитие Тагове:
, , , , , , ,

Място

Club Terminal 1
Angel Kanchev 1
Sofia,Sofia1000Bulgaria
+ Google Map

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*