Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Порнозвезди от Средновековието – 13.04.19 – клуб City Stage

април 13, 2019 от 10:00 pm - април 14, 2019 от 3:00 am UTC+0

Порнозвезди от Средновековието

“Порнозвезди от средновековието” – новосформиралата се супергрупа от съвършени тела и души, изродени всред пясъчните бури и религиозни битки на средните векове, отново ще пръснат задниците ви с преобладаващо черни хитове в априлската съботна нощ. �На 13.04 в City Stage – София ще се състои римската вакханалия от емоции и нетрезви преценки, от която не знаехте, че имате нужда.
Ето и основните действащи лица:��

ЖЛЪЧ �
Огнедишащото рап чудовище идва от опасните улици на Бели Брези, където дори белите брези са черни. Роден в живак и лава, рекордьорът по лирически престъпления ще ви дамгоса с нажежения си микрофонен жезъл в инферно от пот, сълзи и викове.

ГЕНА
В един миг варваринът на музикалните извращения, в друг – нежен като падащо гарваново перце, повелителят на кръглата маса ще бъде отново само по мускулите си. Гена ще ви зашемети с царствени песни от чуждия свят, както и със собствената си продукция, поради което ще се наложи постоянното присъствие на пожарен камион на събитието.

ГРИГОВОР
Главатарят на сатанинския клан, предрешен като придворен шут отново ще главозамая двата пола с натуралистичните си сексуални рими. Лавиращ както винаги в стилистичен микс между стариградски песни и Венга Бойс, причудливият горски маг идва за вашите туптящи в ритъма на черното сърца.

TRASHER�
Конникът, заради когото старейшините са измислили фразата “ей, какво тропаш там” отваря устата си, за да не я затвори. Не се заблуждавайте по привидно чаровната му усмивка, за да не станете част от неговата морска плячка. Той е дошъл за редизайна на живота ви.

TROMBOBBY

Надул тръбата, за да сигнализира време за битка, музикантът с най-дългата туника не само ще прави секс с душите ви, той ще им направи масаж с кокосово масло и благовонни ухания, за да получите оргазма, който цял живот сте заслужавали. “Остани с нас” – крещят жените, “остави нещо и за нас” – крещят мъжете.

ЕВДЕН�
Когато бог е създавал човека по свой образ и подобие – е, тук малко се е олял. Срещнете ли се отново с рицаря на сексуалната енергия, няма връщане назад. Казват, че басът е пениса на музиката – в случая е не само пенисът, а и треперещите ѝ пети.

СТЕФАН
Дългокосият чаровник, пленителният барабанчик, мечтата на сестра ти, майка ти и дъщеря ти – всички тези думи бледнеят пред божествения талант на Стефан Цеков. Дано пуснат Стефан в клуба, защото определено достъпът му е ограничен в някои църкви.

DJ DELIGHTFULL�
Общуващият с извънземни чародей ще дойде с металните си изобретения, за да демонстрира завидната си ръчна техника. Неслучайно мъдрите казват “ако е добър с пръстите, е добър с пръстите”. Очаквайте огромно количество секрети.

13.04.2019
Начало: 22:00
Вход: 15лв.
18+

Детайли

Начало:
април 13, 2019 от 10:00 pm UTC+0
Край:
април 14, 2019 от 3:00 am UTC+0
Събитие Тагове:
, , , , , , , , ,

Място

City Stage
НДК основен подлез, вход от Пилоните
Sofia,1000BG
+ Google Map

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*