Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Ние. presents Identified Patient (Nerve Collect, DEKMANTEL)

ноември 11, 2022 от 10:30 pm - ноември 12, 2022 от 10:30 pm UTC+0

лв
Identified Patient Yalta Club

It’s 4 pm on an incredibly hot day, and what better thing to have than loads of slow burning acid, thrown in your ears. There’s nothing more fitting than some dark, miserable music on such a lovely and sunny day.

С тези думи започва миксът на Identified Patient на сцената на Boiler Room, част от програмата на фестивала Dekmantel през 2018 г. 

Оттогава до днес, Identified Patient е неизменна част от програмата на фестивала, като през 2022 г. закрива втория му ден. За неизкушените, фестивалът всяка година събира съвременните диджеи, които всяко авангардно ухо трябва да чуе, а понякога прибавя и музикални артисти от Космоса, като Jon Hopkins, Thundercat. Накрая приземява всички в парка Amsterdam Bos за 5 дни. 

Миксовете на Identified Patient събират techno, electro, dub, jungle и са истинско пътуване, с криви и промени в темпото и настроенията. “Пресъздавам музикалната лудост в главата си” – така самият той описва процеса в последното си интервю за Voltage

Правенето на музика за него е самотно занимание. И колкото повече се спуска с заешката дупка, казва той, толкова повече се отдалечава от желанието да спре за малко и да замине на почивка. 

Интересът му към музиката започва с нуждата от себеотлъчване и изолация, поради факта, че е петият член на семейството си, с две сестри. Към музиката го насочва баща му, който е пианист. Самият той започва да свири на китара, като се отдава на “hard grunge”. 

Резултатът са сетове, които отвличат слушателите на тежък трип, което прави Identified Patient повече разказвач на истории, отколкото диджей. Накъде ще ни отведе днес не е ясно, но със сигурност ще е запомнящо се. Участието му в Room 2 на Yalta се организира от “Ние.”, с любезното съдействие нa Danley Sound Labs. В нощната одисея ще се включат още местните електро космонавти – phlp.(Бетон), Dzhem, Dimitri Monev и Goofy FY. 

Детайли

Начало:
ноември 11, 2022 от 10:30 pm UTC+0
Край:
ноември 12, 2022 от 10:30 pm UTC+0
Стойност:
лв
Събитие Тагове:
, , , , , , , ,

Организатор

Ние
Телефон:
+359895530993
View Организатор Website

Място

YALTA CLUB
Bulevard Tsar Osvoboditel 20
Sofia,1000BG
+ Google Map

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*