Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Naxatras live in Sofia in Club Mixtape 5

ноември 17, 2018 от 8:00 pm - ноември 18, 2018 от 12:00 am UTC+0

Психеделията е широка и донякъде неуловима концепция, която Naxatras търсят, улавят и покоряват, за да я освободят отново в една фънки, седемдесетарска разновидност, караща публиката да участва активно със сетивата и съвестта си, пътувайки от една измерение в друго, сблъсквайки се с вулканични изригвания, пълни с енергия и спонтанност, потушавани изневиделица от един Пинк Флойдски поток от ноти, достигащи и възбуждащи всеки слой на фантазията, както правеха Hawkwind. Импровизациите им отварят врата към друга реалност, правейки място на по-строги музикални структури, които се разграждат за да се изградят отново в нова драматична по-чувствителна хипнотична версия на себе си, която спира времето завинаги.

Half Gramme of Somma са групата, която ще подгрява и която бе избрана от Naxatras. Не случайно двете групи ще пътуват заедно и ще имат няколко общи изяви. Дебютният им албум излиза през 2013 г., след което те претърпяват няколко промени. Членове на Fuzz Ink, Last Rizla и Sadhus (The Smoking Community) се присъединяват и през 2017 г. групата издава вторият си албум Groove is Black, който е продуциран от George Leodis (1000mods, Last Rizla, Lucky Funeral, Godsleep, Sadhus The Smoking Community), записан е в легендарното студио на 1000mods – Wreck it Sound Studios, а мастерингът е на Brad Boatwright at Audiosiege (SUNN O))).
Музиката им е в орбита със стоунър рока, обогатена е от халюциогенни китарни рифове, водещи до тежка психеделия с елементи от старовремски музикални стилове, която се поддържа от тежък мрачен груув, напомнящ ни за епохата на грънджа.

Ограничен брой Early Birds: 10 лв.
Предварителна продажба: 15 лв.
В деня на събитието: 20 лв.

https://bilet.bg/bg/cart/order/naxatrasspecial-guests-mixtape-5/527

Детайли

Начало:
ноември 17, 2018 от 8:00 pm UTC+0
Край:
ноември 18, 2018 от 12:00 am UTC+0

Място

Mixtape 5
bul. Bulgaria, podlez Galeriya
Sofia,Sofia1142Bulgaria
+ Google Map
View Място Website

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*