Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Human Element SLC

май 8, 2018 от 8:00 am - май 9, 2018 от 12:00 am UTC+0

ЧЕТИРИ МУЗИКАЛНИ ЛЕГЕНДИ НА ЕДНА СЦЕНА

СКОТ КИНСИ, МАТ ГАРИСЪН, ГАРИ НОВАК и АРТО ТУНДЖБОЯДЖЯН с концерт в СОФИЯ

     SOFIA LIVE CLUB има удоволствието да представи четири величия, четири легенди, четирима музиканти стоящи зад името HUMAN ELEMENT – Скот Кинси, Мат Гарисън, Гари Новак и Арто Тунджбояджян. Един концерт за ценители и любители на музиката с главно „М“.

На 8-ми май, вторник, сцената на SLC ще посрещне едни от най-великите музиканти в света. Стоящи зад кодовото название HUMAN ELEMENT, музикантите създават нов ъгъл на музикалната карта. Кийбордистът Scott Kinsey (Tribal Tech), басисът Matthew Garrison (Zawinul Syndicate, John McLaughlin’s Heart of Things, Herbie Hancock), перкусионистът и вокалист Arto Tunçboyaciyan (Al Di Meola’s World Sinfonia, Joe Zawinul, Marc Johnson’s Right Brain Patrol) и барабанистът Gary Novak (Alanis Morissette, Sting, Chick Corea’s Elektric Band) ще гостуват за първи път в България и ще ни завладеят със своя синтез от фюжън, фънк, електроника и арменски фолклорни ритми.

Всичко започва сякаш е планирано… Събира ги любовта към музиката, Weather Report, Mahavishnu Orchestra и желанието да продължат традицията на големите в музикалния свят. Зад гърба си имат стотици концерти, участия във фестивали, награди и не на последно място спомени от сцената с имена като Чък Кориа, Ал Ди Меола, Джо Завинул, Джон Маклафлин и много други.

Буквално за няколко дни се събират и записват парчетата от едноимения първи албум. Всички допринасят за звученето на мелодиите и всеки един звук има по малко от виждането на всеки от великолепната четворка. Както самите те споделят „Ние получихме толкова много от Джо (Завинул), казва Кинси, и въпреки това искахме да бъде различно. И докато се втурвахме да творим с неговия отпечатък, музиката ни  наистина започна да има своя идентичност.“

Остава само да ги чуем, защото моментът наистина ще си заслужава, а възможността да ги видим на една ръка разстояние е един път в живота!

 

БИЛЕТИ за концерта могат да бъдат закупени на предварителна продажба от мрежата на www.eventim.bg цена 40 лева. На място в деня на концерта билетите ще са на цена 50 лева.

Детайли

Начало:
май 8, 2018 от 8:00 am UTC+0
Край:
май 9, 2018 от 12:00 am UTC+0

Място

Sofia Live Club
пл. България №1, подлеза на НДК,
Sofia,Sofia1000Bulgaria
+ Google Map
Телефон:
088 666 1045
View Място Website

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*