Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Everlast at Music Jam

юли 16, 2019 от 9:00 pm - юли 17, 2019 от 2:00 am UTC+0

EVERLAST: ВИНАГИ РАЗЛИЧЕН, ВИНАГИ НОВ
Популярният американски изпълнител – с много специално клубно шоу в Music Jam на 16 юли, вторник!

Можете да го наричате Евърласт, Уайти Форд или дори Ерик Франсис Шроуди. Но под каквото и да е име да е преминал даден етап от забележителната музикална кариера на тази певец, композитор и рап легенда, светът го е видял да преоткрива себе си няколко пъти.
От първия му солов албум, Forever Everlasting, под егидата на Rhyme Syndicate на Айс-Ти, до сензационния успех на „Jump Around“ с House of Pain, мултиплатинения Whitey Ford Sings the Blues и приноса му в спечелилия „Грами“ албум Supernatural на Карлос Сантана (парчето “Put Your Lights On”, което Сантана нарича „центъра на албума“), Евърласт винаги се е противопоставял на скептиците.
Най-новият му албум, Whitey Ford’s House of Pain, е неговото седмо студийно издание и ни предлага еклектична стилистична извадка от цялото, продължило почти три десетилетия,
музикално пътуване на Everlast.
При поредното си гостуване в България Евърласт, който винаги се е радвал на особено топъл прием от българските си фенове, ще се качи на голямата сцена на клуб Music Jam за едно изцяло ново, наистина впечатляващо шоу, с озвучаване, мултимедиа и светлини, подобаващи за артист от неговия ранг. Ще бъде незабравима топла юлска вечер!

Билети (от 7 май, вторник) на: https://www.eventim.bg/bg/bileti/club-music-jam-22/promo.html

Детайли

Начало:
юли 16, 2019 от 9:00 pm UTC+0
Край:
юли 17, 2019 от 2:00 am UTC+0
Уебсайт:
https://www.eventim.bg/bg/bileti/club-music-jam-22/promo.html

Място

Music Jam Club
5, Pirotska str.
Sofia,1000BG
+ Google Map

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*