Зарежда Събития

« Всички Събития

  • Това събитие е минало събитие.

Bohemian Backyard – Dimitri Monev|Peppou

юли 5, 2019 от 5:00 pm - юли 6, 2019 от 5:00 am UTC+0

CB Studio - Bohemian Backyard - Dimitri Monev|Peppou

Много от вас вече са влизали в бохемската обител, но все още никой не се е докосвал до “задния ни двор”. На 5-ти, петък, точно в пет (поканили сме Китодар Тодорв също, но не обещаваме, че ще дойде) ще имате тази уникална възможност, защото с това събитие закриваме настоящият парти сезон в CB Studio (“Врабча” 24). И понеже е повече от ясно, че ще е адска жега или задух (защото ще е валяло дъжд до преди малко), партито ще стартира в градината на нашите съседи от култовия крафт бирa бар Vitamin B”.

DJ-ите Димитри Монев и Peppou ще зададат точното настроение за лежерно градинско хаус парти, което от бара пък ще ни помогнат да разхладим с най-качествено разнообразие от бирена благодат.

С настъпването на мрака, ще се пренесем на горния етаж в CB Studio, преминавайки към по-тежки техно ритми и течности. До края на вечерта Monev и Peppou ще имат задачата да ни водят към все по-танцово настроение и свободно поведение в дълбините на прохладната бохемска нощ. Бъдете леки като перца, носете усмивките си, оскъдни дрехи и удобни обувки, защото вечерта определено ще бъде обещаваща!

Music by Dimitri Monevnev b2b /w Peppou:

 

____________________________
Early hours: Chillout, easy going house
Late hours: Good old techno
____________________________
Start: 17:00, 5 July
End: Unknown

Детайли

Начало:
юли 5, 2019 от 5:00 pm UTC+0
Край:
юли 6, 2019 от 5:00 am UTC+0
Събитие Тагове:
, , , , ,

Място

Съвременни бохеми Contemporary bohemians
Vrabcha 24
Sofia,BG
+ Google Map

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

*
*