Завеса е многофунционалното пространство, създадено от колективът с над 10-годишен опит в организирането на събития – “Съвременни бохеми”. Замислено като парти пространство и фотографско студио, Завеса може да бъде трансформирана за различни поводи и цели – частни партита, рожденни дни, фирмени събития, презентации, прожекции, коктейли, фото и видео заснемания.
Завеса е локирана в идеалния център на града, до “Триъгълника на властта”, достъпно с всякакъв вид транспорт, като разполага и с паркоместа. Пространството е с капацитет до 150 гости с гарантиран контрол на достъпа, така, че всяко събитие протича необезпокоявано.
Пространството се състои от три зали, бар, DJ пулт, професионална клубна озвучителна техника, пълна звукоизолация, готова за отделна зона за пушачи, като разполагаме с мултимедиен проектор, прожекционен екран, професионално и ефектно осветление, подходящо както за заснемания, така и за всякакъв вид партита и поводи.
При ангажирането на Завеса, в замяна получавате преживяване, гарантирано от сплотен екип с опит, техническа обезпеченост и превъзходна компания.

Сайтът на пространството: zavesa.space